Vacatures openstaande betrekkingen

Vacatures openstaande betrekkingen

Vacatures info

Zoekt u een nieuwe job? ISOMANAGEMENT heeft vacatures voor werkzoekenden in onze branche. Vacatures voor deze vacante posities worden gevuld met medewerkers zonder tussenkomst van Consultants werving & selectie omdat wij de klik tussen werkgever en werknemer het belangrijkst vinden.

Voor alle vacatures geldt:

  1. Voor de vacatures voor fulltime, zowel als de openstaande parttime jobs, zoeken we personeel dat zelfstandig kan werken. We zorgen zelf voor het inwerken van medewerkers in de verschillende functies.
  2. De vacatures vermelden een functieniveau: MBO HBO of Universitair. Deze vacature-eis is geen opleidingseis maar kan ook door werkervaring zijn verkregen.
  3. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn goed en wij bieden verder een uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team.

Solliciterenen op vacatures en eventuele aanstellingen gaan snel, kandidaten die contact opnemen en/of hun C.V. sturen weten binnen zeer korte tijd of een dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Vacatures worden zoveel mogelijk ingevuld door sollicitanten uit de omgeving Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht en Rotterdam.


Openstaande vacatures:

Vacature managementadviseur, met accent op veiligheid (2 á 3 dagen p/w)
 
Wij zoeken een gemotiveerde parttime medewerker
Heb jij snel inzicht in diverse bedrijfsprocessen en vind je het leuk om met onze klant mee te denken over de inrichting hiervan? 
Ben je communicatief zeer vaardig en heb je affiniteit met veiligheid? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Meer lezen...

Vacature commercieel medewerker binnendienst / auditor (2 á 3 dagen p/w)

Wij zoeken een gemotiveerde parttime medewerker!
Ben jij een duizendpoot en weet je toch een goede focus te leggen? Vind je het leuk verschillende werkzaamheden te combineren in 1 functie? Kun je snel structuur aanbrengen? Vind je het leuk of lijkt het je leuk om bij diverse bedrijven langs te gaan om te kijken of ze een goed werkend managementsysteem hebben? Meer lezen..


Laatste wijziging: 07-11-2019

Deze vacatures worden elke dag gecontroleerd op actualiteit. Alle vacatures betreffen, zolang ze hier vermeld staan, openstaande functies!