ISOMANAGEMENT -  adviesbureau ISO certificering

Adviesbureau ISOmanagement zoekt in al haar werkzaamheden op het gebied van ISO certificering en organisatieadvies naar het voor U perfecte managementsysteem. 
Dit doen we door ons ISO certificerings-advies telkens opnieuw – al 40 jaar lang – verder te optimaliseren en te werken aan permanente vernieuwing en de creatie van een eigen stijl.
Dit betekent professioneel ISO-advies en door die professionaliteit voor u: lage kosten en hoge resultaten bij ISO certificering en organisatieverbetering.
Wij steunen op onze 40-jarige advieservaring en streven er naar “Less is More” tot uitdrukking te brengen in uw managementsysteem.

Ons adviesterrein omvat ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, HRM en strategisch organisatieadvies.

Onze reputatie op het gebied van eenvoud, praktische adviezen en minimalisering van beschreven ISO managementsystemen garandeert ook aan u, dat we gemotiveerd zijn een positieve bijdrage aan uw bedrijf te leveren. 

Onze organisatie adviseurs en consultants leveren advies voor invoering van diverse ISO certificeringen en adviseren tegelijk ook de beste manier om te komen tot een organisatiestrategie door het werken aan uw bedrijf op basis van een strategie en het analyseren van resultaten van die strategie.

Referenties ISO 9001 certificering

Tot onze zeer tevreden klanten behoren zowel grote innovatieve technische bedrijven als bekende advocatenkantoren, non for profit en internationale aan de overheid gerelateerde organisaties. Daarnaast vele MKB bedrijven uit alle mogelijke branches, handelsorganisaties, productiebedrijven en ZZP-ers.

Wij bedienen al deze klanten met een hoogst persoonlijke aanpak zodat zij het maximale profijt hebben van onze dienstverlening.

Onze adviseurs voor invoering van ISO (9001 14001 45001 en 27001) certificering, HRM en organisatieadvies:

Annelies de Jong

ISO 9001 Annelies

Kees Kraaijeveld sr.

ISO 9001 Kees sr

Kees Kraaijeveld jr.

ISO 9001 Kees jr

Anneke van der Vlies

ISO certificering Anneke

Vacatures ISO certificering

Door de vele werkzaamheden, als gevolg van onze tevreden klanten, zijn wij op zoek naar medewerkers als:

  • planner
  • intern auditor
  • ervaren adviseur.